SÄSONGSSTARTER VÅREN 2012

Jag har väntat och väntat på att vissa tv-serier ska börja igen nu på våren, men de har inte kommit. För några dagar sedan började jag bli orolig över att jag ska glömma av några av de tv-serier som jag faktiskt följer, och missa när de börjar. Därför försökte jag göra en lista över de tv-serier jag inte vill missa, och över deras start datum. Nu tänkte jag dela med mig av listan av relevanta startdatum till er, så att ni inte missar några säsongsstarter för de här underbara tv-serierna heller.

Spartacus Vengeance: Fredag 2/3 klockan 20:00 i kanal 6

Jag vet att detta datum redan har varit, för två dagar sedan. Jag hade tyvärr inte tid att blogga om detta tidigare, men jag vet att ni kan få tag på det första avsnittet på tv6play.se och sedan följa Spartacus:Vengeance som vanligt på fredagar. Som jag har bloggat om tidigare dog tyvärr huvudrollsinnehvaren för Spartacus och denna andra säsong är därför sen, och har en helt ny skådespelare i huvudrollen. Jag tänkte titta på några avsnitt och avgöra om jag kan komma över den nya Spartacus eller om jag får lägga ner mitt tittande på denna tv-serie.

Desperate Housewives: Tisdag 6/3 klockan 21:00 i kanal 5

Grey’s Anatomy: Onsdag 7/3 klockan 21:00 i kanal 5

The Vampire Diaries: Fredag 16/3: klockan 20:00 i kanal 6

How I Met Your Mother: Söndag 11/3 klockan 20:00 i kanal 6 

Denna tv-serie är en av de saker som gör att jag blir lite gladare. Jag tycker att det ska bli spännande att se vem Barney gifter sig med, om Lily och Marshall får sitt barn, och om vi äntligen kan få reda på vem den mystiska mamman är.

Jag kan också meddela att True Bloods fjärde säsong inte kommer att visas i svt förrän i höst.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *