ÅTERKOMMANDE SKÅDESPELARE I PRIVATE PRACTICE

Jag brukar tycka om att se skådespelare som jag känner igen i tv-serier. Speciellt när jag ser folk som har varit huvudkaraktärer i mina favorit tv-serier dyka upp i andra tv-serier blir jag glad. Jag älskar att se Amy Acker (Fred i Angel) och Alexis Denisof (Wesley Wyndam-Pryce i Angel) dyka upp i How I Met Your Mother.

Tyvärr så stör vissa återkommande skådespelare mig när det gäller tv-serien Private Practice. Private Practice är en spinn-off på en av mina favorit tv-serier Grey’s Anatomy som jag också följer noga. Vid flera tillfällen nu har skådespelare som har dykt upp i Grey’s Anatomy spelat en helt annan roll i Private Practice. Jag är noga med detaljer, och att dessa tv-serier som är tänkta att utspela sig i samma universum har samma skådespelare för olika karaktärer stör mig. Ett exempel är att en av de nuvarande huvudkaraktärerna i Grey’s Anatomy, April Kepner, först dök upp i Private Practice som en ung gravid kvinna som försöker bestämma sig för om hon ska adoptera bort barnet eller inte. Ett annat exempel är en kvinna som dyker upp i Grey’s Anatomy när en skytt har anfallit en restaurang. Hennes festman dök vid flera tillfällen in bakom henne när skytten dök upp. Hon har nyligen varit med i Private Practice för som Amelia Shepherds bästa vän.

De flesta lägger antagligen inte märke till dessa små detaljer, men för mig känns det ändå störande. Är det verkligen så svårt att hitta ny duktiga skådespelare?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *