SERIESTART THE GATES

I Torsdags började tv-serien The Gates sändas i tv11. Jag trodde att jag hade nog av vampyr och varulvs tv-serier i mitt liv, men efter att ha sett trailern för denna tv-serie om en idylliskt ”gated” stad i USA där det också finns vampyrer och varulvar kunde jag inte undvika att se det första avsnittet.

Vi får se den nya polischefen och hans familj flytta in i The Gates, och redan från början dyker ett mysterium med en försvunnen man upp, något som får polischefen att undersöka sina grannar, som faktiskt är vampyrer. Det visar sig också att polisens son stöter sig med en kille som är en varulv. Det finns också häxor i det lilla samhället, och även ifall det finns kameror och rörelsedetektorer över hela stället kan det nog visa sig att det finns en hel del jobb för polisen.

Än så länge vet inte alla om att det finns övernaturliga varelser i samhället, och de verkar försöka leva vanliga, mänskliga liv, men vi får se vad som händer.

Jag är inte helt övertygad om att The Gates tillför något nytt och spännande till genren, men jag tänker se några avsnitt till för att se om tv-serien är spännande och värd att titta på.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *