AMERICA’S NEXT TOP MODEL, SÄSONG 18

Den artonde säsongen av America’s Next Top Model börjar sändas i USA på onsdag. Denna säsong har de ändrat konceptet något, för att behålla tittarnas intresse. Hälften av tävlingens deltagare kommer att vara tjejer från Storbritannien, som redan har varit med i Britain’s Next Top  Model. Den andra hälften av deltagarna är som vanligt amerikanska tjejer med modelldrömmar.

Vad jag har kunnat lista ut så kommer tv-seriens regler att vara som vanligt, men det är inte helt säkert. Vad som är säkert är att tävlingen kommer att bli tuffare, att intrigerna kommer att bli tätare, och att tjejerna kommer att vara indelade i två distinkta grupper.

Som vanligt kommer Tyra Banks att leda domarpanelen, och som har varit fallet i 17 av de 18 säsongerna som sänts av America’s Next Top Model kommer Nigel Barker att vara domare med. Det kan bli intressant att se hur han behandlar de Brittiska modellerna, eftersom han själv är från England. Andrey Leon Talley kommer däremot inte vara en del av panelen i denna säsongen utan  Kelly Cutrone, författare och mode publicist kommer att ta över. Sedan kommer ett antal gästdomare att vara med, olika varje avsnitt.

Jay Manuel, Mr J, kommer att fortsätta sin roll som creative director för fotograferingarna och Jay Alexander, Miss J, kommer att vara catwalk tränare, precis som vanligt.

Det ska bli spännande att se om det är någon skillnad på de Amerikanska och Brittiska tjejerna, och om britterna har en fördel av att ha varit med i tv-serien tidigare.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *